TAKDE KONA-KONA. STRAIGHT TO THE POINT!

Saya Tunjukkan Teknik & Strategi… Nak Klik Mana, Nak Iklan Di Mana, Nak Jual Produk Apa, Yang Betul-Betul Terus Hasilkan INSTANT SALES RM5,250 Di Facebook & UNTUNG Hampir RM2,000 SEBULAN Bisnes Atas Angin Tanpa Perlu Produk Sendiri

Saya Tunjuk DIRECT Apa Yang Saya Buat di Facebook Untuk
Terus Hasilkan Jualan & Untung Macam Ni…
cimb mac 1
mac cimb2
mac mbb 1
mac mbb 2
passport
Daripada: Dinor Sabudin, Trainer Pemasaran Facebook

Assalamualaikum dan Salam hormat,

Dulu, saya macam anda juga, tercari-cari peluang menjana extra income melalui internet. Cuba itu dan cuba ini, namun banyak yang tak menjadi. Banyak saya invest untuk belajar dan terus belajar.
"SYUKUR ALHAMDULILLAH, KINI SAYA DAH JUMPA APA YANG DICARI
DAN BERJAYA HASILKAN EXTRA 4 ANGKA SEBULAN"

CABARAN BISNES DI FACEBOOK
Pada awalnya, banyak cabaran yang saya hadapi untuk bermula dan saya rasa mungkin anda juga hadapi masalah produk seperti…

RAGU-RAGU NAK MULA – Nak mula bisnes di Facebook tapi ada orang kata Facebook dah mati, market dah tepu.

TAKDE IDEA NAK BISNES APA – Tak tahu nak buat bisnes apa yang sesuai di Facebook.

TAK TAHU PRODUK HOT – Tak tahu produk mana yang laku keras, boleh jual dan ada demand.

BOLEH UNTUNG KE? – Boleh ke jana duit banyak kalau jual produk yang untungnya RM 5 – 10 seunit?

MODAL – Takde modal yang besar untuk mulakan bisnes.

STOK – Nak bisnes dari rumah je, susah nak simpan stok.

DELIVERY – Saya bekerja, masa sangat terhad nak kena lari sana sini nak packing dan hantar stok.

BANYAK KERJA – Saya tak mampu upah orang. Kena buat semua kerja A to Z. Nanti sayalah yang kena ambik stok, packing, pos dan macam-macamlah…
Hah, itu baru masalah produk, belum lagi cerita macam mana nak menjual. Cikgu ekonomi kat sekolah dulu kata “pemasaran adalah nadi jualan”. Dulu saya juga hadapi masalah ni bila nak mula bisnes di Facebook…

ZERO PASAL FACEBOOK MARKETING – Yelah, selama ni guna Facebook untuk gathering dengan kawan-kawan je. Post status dan gelak sorang-sorang.

TAKDE ILMU – Tak tahu macam mana nak mula. Takut terbuat benda yang salah. Nanti orang kata SPAM dan kena ban pulak.

SAINGAN – Ramai sangat dah orang buat bisnes di Facebook. Macam mana saya yang baru ni nak bersaing dengan diorang?

TAKUT NAK BUAT FB ADS – Tak tahu langsung pasal FB Ads, nak tekan butang create ads pun takut. Nanti bakar duit je bayar kat Mat Zukiberg.

TAKDE SEN NAK BUAT FB ADS – Mana nak cekau modal nak buat FB Ads, banyak kot. Ehh, ke boleh menjual di Facebook secara percuma?

AYAT POWER – Ramai yang pening dan tak reti nak buat ayat power nak menarik orang baca dan seterusnya menjual.

Ini hanyalah sebahagian daripada cabaran-cabaran yang dihadapi bila berbisnes di Facebook. Sebab itulah ramai yang masih gagal buat sebarang income atau dapat income pun hanya suam-suam kuku je.

Namun begitu, saya telah banyak belajar dan eksperimen dengan bermacam produk dan teknik sejak setahun lepas. Akhirnya saya dah jumpa beberapa teknik yang mampu setelkan masalah-masalah tadi. Menariknya, teknik ni boleh diaplikasikan kepada pelbagai produk.

Dan, yang bestnya teknik ni anda TAK PERLU ADA PRODUK SENDIRI!
Bagaimana Nak Hasilkan
Income di Facebook
TANPA PRODUK SENDIRI?
Mudah sahaja…

Teknik ini digunakan untuk model BISNES DROPSHIP. Anda tak perlu pening nak keluarkan produk. Cuma perlu promosikan produk orang lain dan jana keuntungan atas angin sahaja.

Apakah kelebihan bisnes dropship ni?

TANPA PRODUK SENDIRI – Anda Cuma perlu promosikan produk orang lain. Ada banyak produk hot yang laku keras di pasaran yang menawarkan dropship.

TANPA MODAL – Anda tidak perlu mengeluarkan modal untuk membeli stok permulaan seperti model bisnes lain.

TANPA SIMPAN STOK – Anda tak risau stok berlambak kat rumah kerana anda tak perlu simpan stok.

TANPA BERKEJAR MASA – Anda tak perlu berkejar masa merempit mengurus order dan ke pejabat pos setiap hari.

TANPA URUS STOK – Anda tak perlu mengurus stok seperti membuat packaging, melabel dan mengepos.

TANPA SUSAH PAYAH – Anda tak perlu berada di depan laptop 24 jam, boleh urus di smartphone je.
Hmm MEMANG BEST!
Tapi sesuaikah untuk saya?
Panduan Bisnes Dropship ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin mencari pendapatan tambahan tak kiralah anda seorang…
  • Pekerja makan gaji.
  • Penganggur.
  • Suri rumah.
  • Pelajar.
Mari saya tunjukkan apa kata mereka yang telah membaca panduan ini...
testi 1 copy
testi 2 copy
testi 5
testi 3 copy
testi 4
testi 7
testi 8 copy
WAH… MEMANG BERKESAN!!
Bisnes Dropship di Facebook
Memang Boleh Hasilkan Income.
Tapi Bagaimana Nak Mula?
Bisnes ni hanya ada 5 langkah mudah je, VERY STRAIGHT FORWARD.

PERTAMA – Cari produk yang ada demand.
Ada banyak produk dropship dalam pasaran. Anda perlu cari produk yang betul dan high demand.

KEDUA – Cari supplier.
Banyak supplier dan dropshipper yang tawarkan produk, pastikan anda pilih mereka yang trusted dan reliable.

KETIGA – Persiapan.
Sebelum mula menjual di Facebook, anda wajib buat beberapa persiapan. Takkan nak pergi berperang dengan tangan kosong kan. Dan persiapan ini anda boleh lakukan hanya dalam 30 minit sahaja.


KEEMPAT – Buat Pemasaran.
Anda kena buat pemasaran untuk mendapatkan jualan. Promosikan produk anda kepada prospek yang targeted.

KELIMA – Buat Jualan.
Anda kena tukarkan prospek ini kepada pembeli dan ….. KAACHING! Biasanya tak sampai 24 jam dah ada sales.

Dengan ikut lima langkah ini sahaja anda dah boleh jana instant income dari Facebook.
Tuan, Saya Serius Nak Buat Duit
Dengan Bisnes Dropship.
Tolong Tunjukkan Caranya
Step by Step!
Ok, saya sedia untuk bantu anda hasilkan income melalui Facebook. Saya akan tunjukkan anda secara detail, step by step supaya anda boleh kopipes saja untuk jana income yang lumayan.

Saya nak anda betul-betul faham dari step pertama sehingga habis! Oleh itu saya nak anda pelajari kesemuanya dalam…

PANDUAN BISNES DROPSHIP FB

Panduan Step by Step Bagaimana Nak Hasilkan 4 Angka Sebulan Melalui Bisnes Dropship di Facebook

Dalam panduan ini, anda bakal didedahkan langkah demi langkah melalui modul-modul berikut:
1-a
MODUL 1 – Rahsia Bisnes Dropship
  • Saya explain secara details dari BASIC apa yang anda perlu tahu mengenai Bisnes Dropship di FB hinggakan anda yang start dari ZERO pun boleh jadi HERO.
  • Saya bocorkan bagaimana saya boleh hasilkan instant income tanpa pening –pening nak pegang stok dan merempit ke sana-sini nak uruskan penghantaran.
  • Saya tunjukkan the flow of bisnes dropship secara detail sehinggakan budak-budak SPM dan mat bangla pun boleh faham dan boleh terus buat.
2-a
MODUL 2 – Pencarian Produk Laku Keras
  • Saya tunjukkan 5 tools penting dalam pencarian produk laku keras, yang akan bantu anda buat kajian pasaran yang very spesifik dan up to trend supaya anda tak buang masa melangut depan laptop.
  • Ada 6 kriteria pemilihan produk yang akan saya kongsikan supaya anda tak tersontot dan tepuk dahi sebab salah pilih produk. Kriteria ni proven dan saya guna untuk produk dropship saya sejak dulu lagi.
  • Saya dedahkan 7 niche hot produk yang memang buat duit! Siap bagi contoh produk lagi untuk mudahkan anda buat pilihan.
3-a
MODUL 3 – Mencari Trusted Supplier
  • Saya senaraikan tips-tips pemilihan supplier yang saya amalkan selama ni. Penting untuk anda tahu supaya anda tak silap pilih dan kena kencing nanti.
  • Ada 2 kaedah mudah nak mencari supplier bakal saya tunjukkan supaya anda boleh terus buat tanpa keluar peluh merayau di GM KLang!
  • Saya guide anda step by step bagaimana nak mencari lubuk supplier yang masih ramai orang tak tahu. Anda akan dapat supplier yang betul dan very trusted untuk bantu anda buat duit ribu-ribu dengan bisnes ni.
4-a
MODUL 4 – Setup Kedai Onile
  • Saya dedahkan bagaimana nak buat bisnes income lebat tanpa perlu keluar rumah. Hanya duduk santai depan komputer anda, sambil baring pun boleh!
  • Ada tutorial bergambar step by step akan saya berikan tentang bagaimana nak setup kedai fesbuk anda. Sangat mudah dan pantas. Klik sana, klik sini dah siap!
  • Saya akan tunjukkan bagaimana nak deko-deko kedai anda supaya nampak menarik dan menonjol. Kita hias lawa-lawa dan tunggu orang datang nak beli je nanti.
5-a
MODUL 5 –Pemasaran Facebook Untuk Hasilkan Sales
  • Anda akan tahu kenapa pemasaran Facebook masih relevan dan perlu untuk jana sales pantas. Bila anda dah faham benda ni, nak buat sales ribu-ribu di Facebook bukan benda yang impossible lagi!.
  • Saya dedahkan satu teknik pemasaran Facebook yang sangat power dan bakal tarik berduyun-duyun orang datang ke kedai Facebook anda. .
  • Saya siap guide dan tunjuk anda langkah demi langkah bagaimana nak guna teknik pemasaran yang hebat ni. Saya gerenti anda confirm boleh terus buat nanti.
6-a
MODUL 6 – Proses Jualan
  • Saya terangkan secara details benda-benda penting dalam proses jualan yang akan bantu anda meletopkan sales. Sebab tak faham benda ni lah ramai usahawan tersungkur awal-awal lagi.
  • Saya akan tunjukkan details langkah-langkah bagaimana nak tukar orang ramai yang datang kedai anda tu kepada sales menggunakan dua kaedah yang highly converted!
  • Ada 7 kesilapan usahawan dropship yang buatkan bisnes gulung tikar bakal saya dedahkan. Ramai yang buat benda ni tapi tak perasan, jadi anda boleh elak dan jauhkan.
Ya, macam-macam akan anda dapat pelajari dari panduan bisnes dropship ini. Kesemua modul ini terdiri dari ebook ringkas dan ditulis secara santai bagi memudahkan pemahaman.
Bukan Itu Sahaja!
Saya Betul-Betul Nak Anda
Faham 100% dan Mampu
Hasilkan Instant Sales.
Saya Akan Bimbing & Support Hingga
Anda Berjaya Hasilkan Sales & Income.
Terimalah 3 BONUS ekslusif ini untuk anda...
group support
BONUS 1 – Group Support Premium Bisnes Dropship
  • Saya faham lepas anda dapatkan panduan bisnes dropship ini, anda mungkin akan berhadapan dengan cabaran-cabaran yang tersendiri dan pasti anda ingin bertanya. Jadi saya TAKNAK biarkan anda TERKAPAI-KAPAI keseorangan.
  • Oleh itu saya dah sediakan sebuah Group Facebook TERTUTUP khas untuk saya berkongsi lebih banyak lagi ilmu dan tips dropship. Ahli lain juga boleh kongsikan pengalaman mereka dan saling bantu membantu dalam group itu nanti.
7-a
BONUS 2 – Teknik Pemasaran ZERO COST Facebook
  • Saya akan dedahkan 3 teknik pemasaran ZERO COST Facebook yang boleh anda buat. Hanya tweak sikit beberapa setting dan anda good to go! Ramai yang berjaya buat sales gila-gila ikut teknik ni je.
8-a
BONUS 3 – Teknik Elak Akaun FB Ads Flagged
  • Ramai usahawan Fesbuk surrender bila hadapi masalah ni. Saya akan tunjukkan kenapa Facebook suka-suka Flag akaun kita dan bagaimana nak elak benda tu. Sangat rare dan jarang orang share benda ni!
WAH! Banyak Betul SECRET di Dedahkan!
Bagaimana Saya Nak Dapatkan
Ebook Rahsia Bisnes Dropship FB
& Support Dari Tuan Dinor?
Panduan ini adalah 100% untuk anda hasilkan income seberapa banyak yang anda mahu dari Bisnes Dropship di Facebook. Income yang terhasil dari bisnes ini adalah 100% milik anda.

Untuk anda mula ketahui bagaimana untuk mulakan bisnes ini, anda perlu dapatkan ebook panduan ini. Kalau ikutkan nilai asal keseluruhan produk ini, ianya berjumlah…
kira harga
NANTI DULU!!!
Saya Nak Bagi Anda EXTRA BONUS
Ini Sebab Saya Betul-Betul
Nak Anda Buat INSTANT SALES!
Kedua-dua teknik ini merupakan teknik OHSEM yang mampu tingkatkan conversion sales anda. Ianya bukan teknik LOW CLASS yang saya reka-reka tetapi keduanya adalah TEKNIK PROVEN yang telah saya uji dan gunakan berkali-kali.

Saya BONGKARKAN hanya untuk anda…
BONUS EXTRA 1 – Teknik Ekspres Close Sales
9-a
  • Ini lah the MISSING CHAPTER yang ramai usahawan totally failed. Trafik berduyun tapi tak mampu tukar jadi customer. Saya tunjukkan bagaimana nak close sales cara yang sebetul-betulnya.
  • Teknik ni memang ekspres! Saya berikan template closing yang saya gunakan selama ni. Anda tinggal nak copy and paste dan sesuaikan dengan produk anda je nanti.
BONUS EXTRA 2 – Teknik Ekspres Follow Up
10-a
  • Ramai usahawan yang buat follow up bersepah sampai orang benci. Dalam modul ni saya tunjukkan bagaimana nak follow up cara yang betul dan friendly.
  • Saya berikan juga template kempen follow up yang saya gunakan untuk bisnes dropship saya. Anda boleh copy and paste je dan ubah sikit-sikit untuk kempen follow up anda nanti.
Nevermind, Saya Nak
Memudahkan Anda Untuk Dapatkan
Ebook Rahsia Bisnes Dropship
+ 3 BONUS + 2 BONUS EXTRA.
Saya faham, kalau ikutkan nilai sebenar tak ramai yang boleh dapatkan ebook ini untuk dijadikan panduan untuk mula hasilkan sales di Facebook.

Jadi saya taknak kos tersebut dijadikan sebagai satu halangan untuk anda dapatkan Produk Utama Panduan Bisnes Dropship + 3 BONUS + 2 BONUS EXTRA yang mungkin dapat bantu anda hasilkan income lumayan ini. Oleh itu saya buat keputusan nak berikan kesemua BONUS serta Produk Utama ini pada harga yang SANGAT BERBALOI untuk anda…

 

RM 400

RM 300

RM 150

RM 120

RM 100

Jika dibandingkan dengan hasil yang bakal anda perolehi nanti, nilai untuk anda laburkan sebagai pelaburan ilmu ini terlalu RENDAH. Saya yakin anda boleh dapatkan semula nilai yang dilaburkan untuk panduan Bisnes Dropship ini dalam 2 - 3 sales sahaja jika anda mempraktikkan dengan betul ilmu yang telah ditunjukkan. SERIYES!
Tuan, Saya Ingin Dapatkan
Panduan Bisnes Dropship
+
3 BONUS
+
2 BONUS EXTRA
Serta Mendapat Jaminan
Kepuasan 100% atau Wang
Saya Akan Dikembalikan
Dalam Masa 30 Hari
money-back-guarantee
RM 120 SAHAJA!
WARNING! NAK DISKAUN? 

GUNAKAN KOD KUPON 'SEMPOI' UNTUK JIMAT RM20 


SIAPA CEPAT DIA DAPATT!


TAWARAN INI HANYA DIBUKA SEHINGGA 3 NOV 16 JAM 11:59 MALAM.
Sudah-sudahlah cuba buat bisnes di Facebook secara membuta tuli. Kini dah ada panduan dari memilih produk sehinggalah menghasilkan jualan saya dedahkan untuk anda. Saya tunjuk straight to the point! Takde kona-kona.

Takkan nak biarkan peluang sebegini berlalu begitu saja TANPA sebarang tindakan. Kalau anda tak faham sekarang, tidak mengapa. Saya dulu pun macam anda juga tak faham tapi terus buat je dan ‘learn along the way…’.

Mulakan bisnes Facebook anda dengan mempromosikan produk orang lain SEKARANG! Percayalah, langkah pertama kea rah KEJAYAAN bisnes Facebook anda adalah dengan mendapatkan panduan ini SEKARANG…
RM 120 SAHAJA!
WARNING! NAK DISKAUN? 

GUNAKAN KOD KUPON 'SEMPOI' UNTUK JIMAT RM20 


SIAPA CEPAT DIA DAPATT!


TAWARAN INI HANYA DIBUKA SEHINGGA 3 NOV 16 JAM 11:59 MALAM.

Dapatkan panduan Bisnes Dropship HARI INI, mungkin dalam minggu depan jika anda praktikkannya anda dah boleh Nampak RESULTnya dan hasilkan RM 4 angka sebulan! Lenyapkan segala teka-teki anda tentang bagaimana nak buat duit di Facebook. JAWAPANNYA YANG ANDA CARI ADA DI SINI!

Jumpa anda dalam Panduan Bisnes Dropship Facebook. Dinor Sabudin, Trainer Pemasaran FB

PS: Panduan ini adalah panduan lengkap bagaimana anda boleh pelajari dari A – Z tentang bisnes tanpa produk sendiri di Facebook melalui model bisnes dropship.

PSS: Panduan ini sangat sesuai untuk anda yang baru dan ZERO tentang bisnes di Facebook. Ianya akan diajar dari basic. Bagi anda yang dah mula hasilkan income melalui Facebook, mungkin ini salah satu cara untuk tambah streams of income sambil-sambil sahaja.

PSSS: Anda akan dimasukkan ke GROUP FACEBOOK TERTUTUP di mana banyak lagi tips, teknik dan strategi bisnes dropship bakal anda pelajari dari perkongsian rakan-rakan lain. Anda tak akan keseorangan, akan ada ramai yang membantu! Jom kita berjaya bersama-sama.

Kongsikan kepada rakan-rakan anda yang memerlukan panduan ini...

ANDA BUAT BISNES ONLINE?
BOLEH SAYA BANTU ANDA?
Masukkan Nama Dan Email Anda Untuk Dapatkan Informasi Dari Kami...
BAGUS! ANDA BERJAYA.
TERIMA KASIH
TUTUP
ANDA BUAT BISNES ONLINE?
BOLEH SAYA BANTU ANDA?
Masukkan Nama Dan Email Anda Untuk Dapatkan Informasi Dari Kami...
BAGUS! ANDA BERJAYA.
TERIMA KASIH
TUTUP