ANDA BUAT BISNES DROPSHIP?

man business dropship
"Ada pasang impian nak jadi tauke barang unik macam kat Go Shop, Kedai DIY dan sebagainya tanpa sebarang kos tahun 2018 ni??"

Baca cerita saya nih...

Hari tu saya nak beli tripod untuk smartphone...Saya tengok dekat web ___, harga RM29.90...Ingat nak terus beli, tapi hati cakap "better survey kat kedai dulu..."
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Sampai kedai taukey cakap harga RM139 untuk tripod yang sama... Wahhh...Kenyang taukey ni!... Ingatkan harga lebih kurang je......

So saya tak jadi beli...Balik rumah baru beli dekat web ___.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Saya tak puas hati...Saya check pulak harga barang lain yang saya pernah beli / usha...Ternyata memang dekat web ___ jauh lebih murah...Kalau nak compare dengan harga kedai, memang berganda bezanya!...Mungkin sebab kedai dah masukkan sekali kos sewa / staf / overhead / etc dalam harga jualan.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
DATANGNYA IDEA
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Bila dah macam tu, saya terfikir..."Why not saya cuba jual produk web ___ dekat FB?"...Mungkin boleh buat untung besar sebab harga market dengan harga dekat web ___ jauh beza!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
So saya pun survey kat FB...
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Owh...nampaknya dah ramai yang nampak ape yang saya nampak...Bila dah mencarik, baru saya perasan ramai jugak hakak-hakak jual produk web ___ tu dekat FB.
‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
MULA BER EKSPERIMEN
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Saya tak tunggu lama...Terus setup fanpage dan masukkan produk-produk yang saya pikir boleh jual!...Dalam web ___ ada ribuan produk dari pelbagai niche...So saya main pilih je...Then terus run FB Ads tanpa pikir panjang!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Hasilnya....Kaching...kaching...Duit kena telan dengan FB...Sales nya TARAK!...Terguris hati nak berurusan dengan Abam Mark Juki! 
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Hampir 2 bulan saya cuba dan mencuba, satu sale pun tak sangkut-sangkut...Saya hampir GIVE UP!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
DI PENGHUJUNG MASALAH ADA PENYELESAIAN
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Saat-saat nak give up tu, saya sebenarnya masih lagi pikir apa solution terbaik...Ads dah stop...Tapi kepala masih lagi ligat berfkir.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Akhirnya saya terpikir sesuatu....
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Saya buat page baru dan terus lakukan apa yang saya terfikir tu...Kali ni tak run FB Ads terus sebab dah serik...So saya cuba jual guna teknik marketing percuma je dulu.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Dipendekkan cerita, Allah SWT dah tulis rezeki saya kat situ...Sejak hari tu sale terus masuk TANPA SKIP sehari pun!...Asalkan buat je, Alhamdulillah ada sale....Antara larat dengan tak je nak buat!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
PELUANG UNTUK KORANG!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Saya yakin ramai di kalangan korang yang sekarang ni tengah carik peluang-peluang buat duit tepi...Mungkin jugak ada yang dah give up jual pelbagai produk, tapi tarak hasil.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
So saya rasa ada baiknya kalau saya ajar korang BUAT APA YANG SAYA BUAT...At least ;
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
✔ Student boleh ada income bulanan sendiri walaupun masih belajar.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
✔ Surirumah sepenuh masa tak perlu bergantung kepada gaji suami 100%
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
✔ Mereka yang gaji ciput boleh tambah income
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
✔ Mereka yang dah give up bisnes tarak hasil, boleh mula tersenyum
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
✔ Mereka yang nak tambah channel bisnes, boleh nganga lebih besaq
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Actually saya dah pun siapkan satu panduan yang diberi nama DROPSHIP EXPRESS...Saya bagi nama "express" sebab bila dah hadam ilmu yang betul, insyaAllah dari hari pertama lagi dah boleh buat sale!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
APA YANG ADA DALAM PANDUAN DROPSHIP EXPRESS?
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Untuk makluman korang, panduan ni saya rakam guna phone saje...So nanti korang boleh tengok guna phone dan buat guna phone jugak...Tapi kalau nak pakai lapptop / desktop pun takde masalah.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Cuma saya saje je rakam guna phone supaya korang boleh study dan buat dekat mana-mana tanpa mengira masa / tempat!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍
BAB 1 : Pengenalan 
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Dalam bab ni saya akan terangkan dulu apa itu dropship...Yup, memang saya ajar dari yang basic sebab takut ada yang masih tak tau apa itu dropship!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
BAB 2 : Platform ____
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Dalam bab ini saya akan terangkan kepada anda tentang platform ___ iaitu tempat untuk kita beli barang untuk customer nanti.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
BAB 3 : Fasa Survey
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Sebelum mula menjual, korang kena lakukan sedikit survey untuk pastikan korang tak tersilap langkah...Ada 2 perkara yang perlu di survey iaitu P__K dan P__N.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
BAB 4 : Fasa Teknikal 
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Dalam bab ni korang akan belajar hal-hal teknikal yang berkaitan dengan :
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
- Platform ___
- Fanpage
- High Potential Post
- Messenger Marketing 
- Predifined Answer 
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Don't worry...Semuanya mudah je dan boleh buat guna phone!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
BAB 5 : Fasa Menjual
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Dalam bab ni korang akan belajar cara tetapkan harga jualan, cara buat jualan pertama dan jualan berterusan!...Tak perlu muka semanis honey untuk buat jualan secara online...Asalkan tahu cara yang betul, insyaAllah ada hasil!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
BAB 6 : Teknik Promosi 
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Untuk korang yang dah beriban-riban habiskan duit untuk Abam Mark, korang mesti suka part ni...Saya akan ajar cara untuk dapatkan ribuan prospek secara percuma je.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Saya pun "terlepas pandang" teknik ni dulu!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
BAB 7 : Cara Untuk Beli Produk 
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Tak pernah beli barang secara online??? Takpe...takpe...Saya tunjuk live cara beli betul-betul...Cuma hide username & password bank je... 
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
BAB 8 : Troubleshoot 
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Setiap bisnes ada masalah...Tapi semua masalah, insyaAllah ada penyelesaiannya...Dalam bab ni saya turut share kan apa masalah yang lazim dan cara penyelesaiannya sekali!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
BAB 9 : Tips & Tricks 
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Bab ni pun boleh tahan penting...Antara sebab saya gagal buat jualan 2 bulan pertama adalah sebab saya tak tahu tricks yang sebenarnya...Bila dah tau, Alhamdulillah...Mudah je nak buat jualan tanpa perlu kejar prospek sampai ke lubang cacing!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍BAB 10 : Case Study
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Sebagai penaik semangat korang, saya turut sediakan satu case study yang mana saya buat jualan daripada hari pertama lagi guna fanpage baru...Ini membuktikan kalau korang ZERO sekalipun, insyaAllah korang boleh buat bisnes ni!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
☒ Boleh buat tanpa modal
☒ Tak perlu simpan stok
☒ Tak perlu buat ecommerce
☒ Tak perlu daftar akaun Merchant Processor
☒ Tak perlu guna FB Ads
☒ Boleh buat bisnes guna smartphone je!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍BAB 11 : Penutup
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Dah penat belajar nanti, mohon dengan sedikit tazkirah daripada saya yea...
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
PENGERAS
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Untuk panduan berdurasi sekitar 6 jam ni, harga terkini adalah RM300 sahaja...Namun special untuk anda, sekarang ada DISKAUN CNY SEBANYAK RM200 jika anda gunakan kod diskaun DSRM50 sekarang!!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍

DISKAUN ini Hanya sah hari ini sahaja sehingga jam 11:59 malam

 

N‍‍‍‍‍‍ANTI DULU... ADA BONUS!! ‍‍
‍‍‍‍‍‍

Jika anda dapatkan panduan Dropship Ekspress ini sekarang, BONUS-BONUS EKSLUSIF ini menanti anda...

> Panduan Bisnes Dropship FB yang bernilai RM170.00 (full package). Boleh lihat lebih detail di sini.

> 2 Panduan Tambahan Jutawan Dropship. Sesuai untuk owner produk / stokis / agen yang dah lama "berbulu" tengok pesaing dieorg pos berguni-guni produk setiap hari.

 


So kepada korang yang berminat untuk dapatkan panduan ni, jangan berlengah lagi!

Tebus diskaun RM50 anda dan 3 BONUS HEBAT di atas sekarang juga.

 

‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍

ANDA BUAT BISNES ONLINE?
BOLEH SAYA BANTU ANDA?
Masukkan Nama Dan Email Anda Untuk Dapatkan Informasi Dari Kami...
BAGUS! ANDA BERJAYA.
TERIMA KASIH
TUTUP
ANDA BUAT BISNES ONLINE?
BOLEH SAYA BANTU ANDA?
Masukkan Nama Dan Email Anda Untuk Dapatkan Informasi Dari Kami...
BAGUS! ANDA BERJAYA.
TERIMA KASIH
TUTUP